Vio Trans Grup a câştigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2015 – Hankook  

Vio Trans Grup a primit trofeul Romanian Transport Company of the Year 2015 – Hankook în cadrul Galei Premiilor de Transport, organizată de revista Ziua Cargo pe 30 octombrie 2015, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucureşti.

Locurile doi şi trei au fost ocupate de companiile Aquila (care a câştigat, de asemenea, Premiul pentru IT) şi Licurici Impex.

Vio Trans Grup şi-a adjudecat, de asemenea, Premiul pentru popularitate, în timp ce directorul general al companiei, Viorel Angelescu, a primit Premiul pentru management. Premiul pentru stabilitate financiară a fost decernat companiei Asexpress, iar Denis Spedition a primit Premiul pentru siguranţă rutieră.

În premieră, în acest an, a fost acordat Premiul pentru flote mici, câştigătoare fiind compania Marvi Logistic.

Premierea a avut loc în prezenţa a peste 350 de reprezentanţi ai industriei de transport şi logistică. Ca în fiecare an, evenimentul a oferit un prilej de întâlnire între cererea şi oferta de transport, reprezentând o platformă unde s-au putut porni afaceri noi, fiind prezenţi numeroşi transportatori, clienţi de transport, precum şi furnizori de soluţii dedicate acestui segment de piaţă. Totodată, au fost prezentate rezultatele Barometrului pieţei de transport şi logistică, realizat de Ziua Cargo şi Supply Chain Management Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.