Vodafone, bun de plată

Vodafone România a achitat contravaloarea peajelor care nu au putut fi validate prin SMS în data de 1 mai, din cauza unor probleme tehnice ale operatorului, în această situaţie fiind 92 de utilizatori, a anunţat în 3 mai Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

“În urma analizării problemelor din reţeaua Vodafone din data de 01.05.2018, s-a constatat că 92 dintre utilizatorii care au dorit să achite  prin SMS tariful de trecere a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă şi nu au reuşit să facă acest lucru din cauza unor probleme tehnice, nu au mai încercat să apeleze la alt distribuitor. În această situaţie, utilizatorii în cauză erau pasibili de amendă, motiv pentru care CNAIR S.A a identificat şi a activat cele 92 de peaje, iar Vodafone România şi-a asumat achitarea contravalorii lor, fără să mai taxeze clienţii”, precizează CNAIR într-un comunicat remis redacției.

Precizarea vine după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seară că s-a “chinuit” la întoarcerea de la mare să dea SMS pentru a plăti taxa de pod de la Feteşti, însă nu a reuşit:

“L-am sunat pe domnul Ioniţă (Ştefan Ioniţă, directorul general al CNAIR -n.r.) de la companie şi i-am spus – domnule, suntem şi noi aici, pe autostradă, şi vrem să plătim, nu vreţi să luaţi banii? Mi-a spus că verifică, nu ştia – m-aş fi aşteptat să ştie, dar sigur că era şi el undeva, că se auzeau nişte păsărele în telefon. M-a sunat ulterior şi mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie (…) Dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul (…) că puteţi plăti şi mâine. Dar domnule, cei care au trecut ieri şi au zis că plătesc azi, ăştia ce fac?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.