Volvo Cars România, vânzări crescute peste media pieței

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo Car pe piața autohtonă, anunță rezultate în vânzări peste media de creștere a pieței auto.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

Performanța Euro Inter Trade Corporation (EIT) a fost influențată activ de schimbările prin care a trecut Volvo Car Corporation de-a lungul anilor, iar din 2015 beneficiază de momentul extraordinar al mărcii, cu evoluție a vânzărilor datorată lansării noii game de modele. Odată cu apariția noului Volvo XC90, marca și-a asumat o poziționare clară în segmentul premium cu obiective cantitative în continuă dezvoltare.

În primele 5 luni ale acestui an, EIT înregistrează o creștere de 36.7% a vânzărilor de autoturisme în România, rezultat ce poziționează compania peste media de creștere a vânzărilor în piața auto totală – care inseamnă doar 29.34% (sursa: buletin APIA). Segmentul SUV premium este cel relevant pentru Volvo Cars, modelele XC90, XC60 împreună cu noul lansat XC40 reprezentând sursa de creștere.

Identificăm continuu noi oportunități de a ne dezvolta perfomanțele și, cel mai important, de a continua să depășim așteptările clienților noștri. Întărim astfel poziția EIT în segmentul premium și percepția asupra autoturismelor marca Volvo pe piața din România”, a declarat Ionuț Lupu, Director Executiv al EIT Corporation.

Interesul pentru noua gamă de SUV-uri ale mărcii Volvo este certificat de numeroasele premii internaționale câștigate în prima parte a acestui an, cele mai importante fiind cele acordate modelelor Volvo XC60 – Mașina Anului în Lume și Volvo XC40 – Mașina Anului în Europa.

Euro Inter Trade Corporation (EIT Forum Auto) este reprezentantul oficial și unic importator Volvo Car pe piața din România. EIT Forum Auto colaborează, în prezent, cu cinci dealeri autorizați din București, Constanța, Timișoara și Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.