Volvo Trucks – The Drivers’ Fuel Challenge – Locul 2 în finala regională!

Volvo The Drivers' Fuel Challenge 2016Florin Olteanu, reprezentant al companiei Costi Trans, a câștigat locul al doilea în finala regională a competiției „The Drivers’ Fuel Challenge”, organizată de către Volvo Trucks și desfășurată pe data de 18 august, pe circuitul Hungaroring, din Budapesta. Florin este, astfel, unul dintre cei patru concurenți calificați în finala mondială a concursului, ce va avea loc pe data de 9 septembrie, la Goteborg, Suedia.

În cadrul celei mai dificile ediții a „The Drivers’ Fuel Challenge”, reprezentantul țării noastre s-a confruntat cu campionii eficienței din Bosnia, Bulgaria, Croația, Macedonia, Republica Cehă, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. În urma probei de foc, constând din trei ture de circuit F1, Florin a obținut un consum de 5,26 l și un timp de 16:55 minute. Numai un singur competitor, Tomas Horcicka, din Republica Cehă, a reușit, de data aceasta, să fie mai bun, obținând un consum de 4,84 l, în 16:45 minute și plecând acasă la volanul unui Volvo V40. Pe locul trei s-a clasat Emir Salihovic, din Bosnia.

Felicitări campionului nostru și mult succes în finala mondială din Suedia, la care vor participa 28 concurenți, din întreaga lume! (R.M.)

DSC_0197

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.