Voucherele de vacanță, majoritare

Introducerea voucherelor de vacanță a revoluționat piața turistică din România. Peste 60% dintre cererile înregistrate de site-ul de rezervări turistice HotelGuru.ro fac referire la achitarea călătoriilor cu vouchere de vacanță.  

Imagine: Jean-Mihai Pâlșu

Voucherele de vacanță au fost oferite în această primăvară angajaților în instituțiile statului. Valoarea cumulată a voucherelor primite de un angajat este de 1.450 lei. Acestea pot fi folosite pentru a achita cazarea, masa sau transportul pentru o vacanță în România. Nu sunt transmisibile și nu pot fi vândute / schimbate.  

Portalul de rezervări turistice HotelGuru.ro are listate peste 1900 proprietăți din România. Specificul portalului este că turiștii pot face doar rezervarea online. Plata este operată ulterior, la momentul cazării, direct către pensiunea unde vor alege să se cazeze. De aceea prezintă și avantajul ca turiștii să își poată achita ulterior vacanța cu vouchere, bineînțeles dacă proprietatea aleasă permite acest lucru.

Hotelurile medii și mari acceptă vouchere de vacanță

Dacă pensiunile de mici dimensiuni evită plata prin vouchere de vacanță, hotelurile medii și mari nu pun probleme în a accepta plata cu vouchere de vacanță.

Litoralul, Valea Prahovei și stațiunile balneoclimaterice – cele mai cerute destinații din România

Cele mai solicitate destinații pentru plata cu voucherele de vacanță rămân cele de pe Valea Prahovei, litoral și stațiunile balneoclimaterice din vestul și centrul țării.  

Despre HotelGuru.ro

HotelGuru.ro este un portal de rezervări online care are listate 1900 de unități de cazare din România, din totalul celor 127.000 de unități de cazare din întreaga Europă, afișate pe site. Pe HotelGuru.ro pot fi făcute rezervări atât la pensiuni, cât și la hoteluri de 5 stele. HotelGuru.ro este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat rezervări de peste 25 de milioane de euro, anul trecut, în Europa Centrală și de Est.   

Szallas.hu a fost desemnată de către Deloitte în raportul său “Technology Fast 50 în Central Europe” drept compania cu cea mai mare creștere din Europa Centrală, activă în domeniul tehnologiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.