WDP finalizează investiții de peste 142 de mil. euro în România

Dezvoltatorul belgian de spații logistice și industriale WDP va finaliza în România, în următoarele 12 luni, investiții de peste 142 de milioane de euro. Printre clienți se numără Decathlon, LPP, Carrefour, Profi, Ursus Breweries, Rosti, se arată într-un comunicat transmis ZIUA CARGO.

Potrivit Raportului financiar, în primele nouă luni din acest an, pe piețele unde derulează operațiuni, compania a reușit să finalizeze proiecte care însumează 414.000 mp, reprezentând investiții de aproximativ 278 de milioane de euro.

Mai mult de o treime dintre acestea, respectiv 97 de milioane de euro, reprezintă investiții finalizate în România, pentru companii precum Auchan, Pirelli, Aeronamic Eastern Europe, Alcar, Lecom sau Aggreko.

Compania are în derulare, în mai multe state din Europa, proiecte în valoare de 467 de milioane de euro, care însumează mai mult de o jumătate de million de metri pătrați construiți.

În România, investițiile în derulare însumează 142 de milioane de euro și reprezintă proiecte pentru mari retaileri, precum Carrefour, Decathlon, Profi, LPP sau Ursus Breweries, cu termene de livrare în următoarele 12 luni. Printre beneficiarii noilor investiții se numără Profi la Craiova, Roman, Timișoara, Carrefour la Deva, LPP și Decathlon la Ștefăneștii de Jos și Rosti, furnizor pentru industria de ambalaje, la Păulești.  

Mai multe informații despre investițiile din România, la paginile 7, 10, 11, 21 ale raportului financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.