WDP investește 29 mil. euro în regiunile București și Transilvania

Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP investește 29 de milioane de euro în regiunile București și Transilvania, pentru proiecte noi. Compania a dat publicității în 21 aprilie, rezultatele financiare din primul trimestru al acestui an. 

WDP Dragomirești

Conform datelor incluse în Raportul financiar, România generează randamente ale investițiilor peste media proiectelor din alte state unde WDP este prezent. WDP finalizează, în prezent, achiziția de noi suprafețe în regiunea București, investiție în valoare de 10 milioane de euro, în condițiile finalizării complete a parcurilor din Ștefăneștii de Jos și Dragomirești

În primul trimestru al anului, compania a finalizat construirea unui depozit cu suprafață de 10.000 mp, pentru Decathlon, investiție de 5 milioane de euro.

Compania a încheiat un acord de principiu pentru o nouă dezvoltare logistică, de 25.000 mp, în zona Transilvania. Investiția pentru acest proiect se ridică la valoarea de 19 milioane de euro.

Pentru perioada 2019 -2023, dezvoltatorul belgian implementează în România proiecte logistice de 131 de milioane euro, suprafața destinată închirierii depășind 202.000 mp. Printre beneficiarii spațiilor logistice se numără companii precum LPP, Profi, Rosti, Fedex, Eobuwie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.