WDP, investiții de 102 milioane de euro în România

WDP, dezvoltator belgian de spații industriale și logistice, cu o prezență semnificativă pe piața din România, a dat publicității, în 20 octombrie, rezultatele financiare după primele nouă luni ale anului și planurile de investiții viitoare.

Conform raportului financiar, compania continuă investițiile, iar România continuă să fie una dintre piețele cu un randament  peste media altor state unde este prezentă. 

Concret, WDP a investit anul acesta 14 milioane de euro în achiziția de terenuri doar în România, la Dragomirești și Ștefăneștii de Jos. Printre acestea se numără un teren de 60.000 mp, la Timișoara, investiție de 5 milioane de euro, lângă fabrica de biciclete Sport Mechanical Workshop, furnizor pentru Decathlon. 

Un alt proiect constă în construcția unei parcări în Ștefăneștii de jos, în apropierea altor proiecte WDP. Investiția de 4 milioane de euro va fi finalizată până la finalul acestui an.

Conform raportului financiar, WDP a finalizat în România, anul acesta, proiecte la Ștefăneștii de Jos, Craiova și Păulești pentru companii precum Decathlon, LPP, Profi, respectiv, Rosti și are în derulare proiecte de 102 milioane euro, în mai multe zone ale țării: Ștefăneștii de Jos, Buzău, Cluj, Roman, Timișoara și Călan, cu termene de finalizare finalul anului sau primul trimestru din 2022.

Mai multe informații despre proiectele în România găsiți în raportul de mai jos, la paginile: 6-10.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.