WDP: Investiții finalizate de 69 mil. euro și în lucru de 92 mil. euro

Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP, cu investiții semnificative pe piața din România, a dat publicității, în 1 februarie, rezultatele financiare pentru anul 2021.

Potrivit informațiilor publicate în raport, România continuă să fie unul dintre polii importanți ai companiei pentru investiții.

Compania va dezvolta proiecte noi la Buzău, Deva-Călan, Roman, Slatina, Timișoara, investiția totală pentru spațiile ce vor fi dezvoltate fiind estimată la 92 milioane euro. Printre beneficiarii noilor proiecte se numără Metro, Auchan, Profi, Pirelli.

Depozitul de la Slatina pentru producătorul Pirelli va fi extins cu aproximativ 25.000 mp, în baza unui contract de închiriere pe 15 ani. Investiția, cu un buget estimat de 15 mil. Euro, este planificată să fie finalizată în primul trimestru din 2023.

În ultimul trimestru din 2021, compania a raportat noi achiziții în România la București, Ștefăneștii de Jos și Timișoara.

La finalul lui 2021, WDP a finalizat investiții de 69 milioane de euro reprezentând 128.553 mp construiți, în Ștefăneștii de Jos, Cluj, Craiova, Paulești. Printre beneficiari se numără Decathlon, LPP, Eobuwie, Profi, Rosi și Metro – extindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.