WebEye, 60.000 de soluții active în Europa

Compania WebEye, furnizor de soluții telematice pentru transportatori, a atins pragul de 60.000 de soluții active în Europa, majoritatea beneficiarilor fiind companii din domeniul transportului de mărfuri. În economia grupului, WebEye România are aproape 13.000 de  soluții active și rămâne cu cea mai bună performanță în grup, după WebEye Ungaria.

„Oricum ai privi lucrurile, 13.000 este o cifră onorabilă. 60.000 este deja o performanță care ne dă motive să fim mândri. Pentru noi aceste cifre înseamnă sute de ore de negocieri și de muncă pentru implementarea soluțiilor noastre și în același timp dovada aprecierii, de către clienți, a ceea ce facem. Suntem pe drumul cel bun și vrem să rămânem pe această traiectorie, ținta noastră pentru acest an fiind o creștere cu peste 20% a numărului unităților active”, a declarat Levente Gall, directorul general al WebEye pentru Europa Centrală și de Est.

WebEye a început anul 2018 în forță, lansând o nouă soluție, Truck Navigator, un instrument prietenos cu șoferii, care le simplifică misiunea. Astfel, cu ajutorul soluției, șoferii primesc o multitudine de informații, în timp real, despre evenimentele care le afectează ruta.

Truck Navigator a fost special conceput pentru managementul flotelor profesionale, softul fiind disponibil pe telefoane mobile şi tablete, într-un format intuitiv, simplu de urmărit, informaţiile fiind prezentate în 19 limbi.

De asemenea, în România, WebEye a semnat un contract cu FAN Courier, pe cinci ani, care

prevede dotarea cu sisteme WebEye a flotei companiei de curierat.

În România, WebEye are drept clienți transportatori cu flote de diferite mărimi care au în comun dorința de a-și eficientiza operațiunile, motiv pentru care au implementat soluțiile telematice.

WebEye Telematics Group se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene. În 2017, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.