WebEye a preluat Lochner KFT

Webeye România și Webeye Ungaria au preluat recent clienții companiei Lochner KFT, din dorința de a eficientiza serviciile și de a-și consolida poziția pe piață.

Lochner a fost partenerul WebEye din 2004, iar preluarea sa a însemnat intrarea în portofoliul WebEye a peste 5.000 de vehicule.

WebEye România avea, la sfârșitul lunii martie, 12.800 de unități active, numărul lor la nivel de grup fiind de peste 60.000.

„Recent, WebEye a preluat grupul Lochner  – cu activități de monitorizare a flotelor în Ungaria și România – și, odată cu aceasta, responsabilitatea monitorizării a peste 5000 de mașini. Am decis să facem acest lucru pentru a ne consolida poziția pe piață și pentru a servi  mai bine acești clienți. În acest moment, avem un dialog nemijlocit cu aceștia, iar feedback-ul lor ne va ajuta să construim soluții personalizate acolo unde este necesar, adăugând diferite funcționalități la soluția standard aleasă”, a spus Levente Gall, CEO WebEye Europa Centrală și de Est.

Despre WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene. În 2017, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.