WebEye, la DAF Roadshow 2018

WebEye România, parte a WebEye Telematics Group Ungaria, este partenerul evenimentului  DAF  Roadshow 2018, organizat de EVW Holding în marile oraşe din România cu scopul de a prezenta  noul model DAF, câştigătorul titlului „International Truck of the Year 2018”.

Calendarul evenimentului este următorul:

  • 8 mai 2018, Arad
  • 11 mai 2018, Gilău
  • 15 mai 2018, Bucureşti
  • 18 mai 2018, Braşov.

WebEye este, din 2015, furnizor de soluţii telematice pentru EVW Holding, importator unic DAF în România. Astfel, toate vehiculele din flota demo a EVW Holding sunt dotate cu unităţi de bord WebEye.

“Mă bucur că WebEye participă la roadshow-ul organizat de partenerul nostru EVW Holding. DAF este un camion cu perfomante excelente, ceea ce i-a si adus titlul global de cel mai bun camion al anului. La asemenea performanta contribuie si solutiile telematice si imi face placere ca WebEye este furnizorul flotei demo a EVW Holding.”, a spus Levente Gall, director general WebEye CEE Europe.

WebEye Telematics Group se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene. În 2017, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.