Wizz Air lansează, în premieră, 3 rute din România spre Turcia

Wizz Air va lansa, din primăvară, trei rute din România către Turcia, ce vor fi disponibile, în mod etapizat, astfel: Iaşi-Istanbul (din 4 aprilie, în fiecare marţi, joi şi sâmbătă), Cluj-Antalya (din 18 mai, joi şi duminică) și Bucureşti-Antalya (începând din 19 mai, în zilele de luni, miercuri şi vineri).

Biletele pot fi cumpărate deja, online, de pe site-ul Wizz Air, dar şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând de la tarife de 119 lei/segment/persoană.

Istanbulul, cel mai mare oraş al Turciei, leagă Europa de Asia și este recunoscut drept centrul cultural şi financiar al ţării. Cele mai cunoscute atracţii sunt moscheea Hagia Sophia, Palatul Topkapî, reşedinţa Sultanilor Otomani, moscheea Sultan Ahmed, faimoasă pentru decoraţiunile sale din ceramică albastră, precum şi Grand Bazaar, cel mai mare bazar acoperit.

Antalya este un important resort în regiunea Mării Mediterane, recunoscut pentru străzile sale întortocheate, casele vechi din lemn şi zidurile oraşului antic. Oraş atractiv, cu bulevarde umbroase mărginite de palmieri, hoteluri impresionante, atracţii istorice şi un vechi port roman plin de iahturi. Oraşul este cunoscut drept „perla Rivierei Turciei” pentru apa sa limpede, viaţa de noapte, excursiile cu barca, numeroasele locaţii pentru plajă cu servicii excepţionale şi obiectivele unice care datează din antichitate. Coasta mediteraneeană a provinciei Antalya oferă o mulţime de opţiuni all-inclusive destinate familiilor pentru o vacanţă perfectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.