Wizz Air, noi zboruri de la Iași

Wizz Air, unul dintre cei mai mari operatori aerieni din România, a lansat oficial, în 9 iulie, un nou pachet de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Iaşi, către 7 destinații.

Evenimentul a marcat aniversarea a 2 ani de la inaugurarea bazei şi alocarea celei de-a doua aeronave în flota locală.

Astfel, aeronava de tip Airbus A320 cu 180 de locuri va asigura transportul spre Malmo (Suedia), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Paris Beauvais (Franţa), Bruxelles Charleroi (Belgia), Eindhoven (Olanda), Billund (Danemarca).

Din data de 11 iulie urmează a fi inaugurată ruta Iaşi-Paris Beauvais. Astfel, numărul total al rutelor ajunge la 11.

“Ne bucurăm că la împlinirea a doi ani de când am deschis baza operaţională de aici să aducem încă şapte noi rute. Sunt rute atât de tip city break, vedem că pasagerii noştri se bucură să aleagă să meargă în scurte călătorii, pentru un weekend, în oraşe populare din Europa, dar şi pentru destinaţii de vară. Aceste rute vor fi operate cu trei sau două frecvenţe săptămânale. Toate au preţuri începând de la 69 de lei pe segmentul de zbor. Aducând o nouă navă pe aeroportul din Iaşi reuşim să creştem secvenţa de zbor pe săptămână a două rute populare – Tel Aviv şi Milano (Bergamo), având acum 40 de zboruri de pe Aeroportul Iaşi”, a declarat Sorina Ratz, prezenţi directorul de comunicare al Wizz Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.