Wizz Air reia, treptat, 27 de zboruri din România către 9 ţări

Wizz Air va redeschide gradual, până pe 6 iunie, 27 de rute aeriene operate din România către 9 ţări, „în contextul relaxării treptate a restricţiilor Covid-19 în Europa”, potrivit unui comunicat al companiei.

Pe lista ţărilor care beneficiază de redeschiderea zborurilor se află: Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

O serie de rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava vor avea ca destinaţii populare: Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn.

De asemenea, Wizz Air va reconecta România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta.

„Mai mult decât atât, pentru a-şi asigura pasagerii şi echipajul că zboară în condiţii de siguranţă şi fără griji, Wizz Air subliniază din nou protocoalele de siguranţă şi sistemul eficient de ventilare. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanenţă. Pentru o flexibilitate sporită atunci când vine vorba de rezervări, Wizz Air recomandă pasagerilor serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecţie. Astfel, aceştia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene”, informează companiaprecizează că o compania aeriană.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.