Zbor de iarna Bucuresti – Salzburg de la TAROM

Compania Tarom introduce in perioada de iarna, intre 5 decembrie si 27 februarie, zboruri directe intre Bucuresti si Salzburg, iar special pentru amatorii sporturilor de iarna Tarom ofera, pe aceasta destinatie, transportul gratuit al echipamentelor de schi si snowboard, in limita a 15 kilograme.
Tarom va opera pe ruta Bucuresti – Salzburg un zbor direct pe saptamana, in fiecare sambata: decolare din Bucuresti la ora locala 14:50 si aterizare la Salzburg la ora locala 15:50 si retur: plecare din Salzburg la ora locala 16:40 si aterizare la Bucuresti la ora locala 19:35.
Cursa va fi operata cu o aeronava de tip Airbus 318 iar durata zborului este de doua ore.
Tarom a introdus si o oferta speciala de tarife care incep de la 138 de euro (toate taxele incluse), pentru un bilet dus-intors, la achizitionarea de pe site-ul www.tarom.ro. Aceasta oferta este aplicabila biletelor cumparate intre 21 septembrie 2009 si 31 octombrie 2009 (in limita locurilor disponibile la acest tarif) si este valabila pentru utilizare pe toata perioada operarii cursei, cu exceptia intervalului 19 decembrie 2009 – 16 ianuarie 2010.
Compania Tarom ofera transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 15 kilograme, reprezentand echipamente de ski si snowboard, atat pentru pasagerii care calatoresc din Bucuresti spre Salzburg, cat si celor care calatoresc dinspre Cluj, Iasi, Suceava si Bacau spre Salzburg, via Bucuresti.
Cele 15 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adauga, astfel, celor 20  de kilograme al caror transport este asigurat de Tarom fiecarui pasager care calatoreste la clasa Economic, fara a i se percepe taxe suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.