Zbor la pret redus

„Maratonul de Iarna” TAROM continua cu destinatiile Budapesta, Salonic si Atena, pentru care, de sambata, 07 noiembrie si pana pe 22 noiembrie se pun in vanzare bilete dus-intors la numai 9 EURO (plus taxe de aeroport).

Pretul biletelor cu taxele incluse este de:

Bucuresti – Budapesta = 92 EURO;

Bucuresti – Salonic = 93 EURO;

Bucuresti – Atena = 113 EURO.

Biletele dus-intors pe aceste destinatii, cumparate in perioada 07 noiembrie – 22 noiembrie  pot fi utilizate (plecare din Bucuresti) in perioada  16 –  22 noiembrie 2009.

TAROM opereaza 12 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Sofia – Bucuresti (doua zboruri pe zi, de luni pana vineri si un zbor pe zi in zilele de sambata si duminica), 4 curse cu innoptare pe saptamana pe ruta Bucuresti – Venetia – Bucuresti in zilele de luni/ marti, miercuri/joi, vineri/sambata, duminica/luni si zboruri zilnice pe ruta Bucuresti – Roma – Bucuresti.

Reteaua de rute TAROM cuprinde 45 de destinatii din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Flota companiei TAROM este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Pe parcursul derularii campaniei, destinatiile se vor schimba, de la o saptamana la alta, iar la finalul fiecarei saptamani vor fi anuntate, pe website-ul www.tarom.ro si pe Twitter la https://twitter.com/tarom_ro, noile destinatii care intra in „Maratonul de Iarna”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.