Zilele Feroviare 2017

Zilele Feroviare 2017 – Railway PRO Investment Summit, ajuns la a XII-a ediție, va reuni în perioada 3 – 4 octombrie, la Bucuresti, reprezentanti ai autoritatilor si institutiilor cu activitate in domeniul feroviar, ai Comisiei Europene si institutiilor financiare internationale, operatori de transport feroviar si transport public pe sina, companii din industria feroviara.

Evenimentul este structurat pe doua zile, in care temele dezbatute sunt diverse si ofera posibilitatea participantilor de a-si impartasi opiniile privind dezvoltarea unui transport feroviar mai eficient si de a afla detalii importante atat despre proiectele in derulare, cat si despre cele viitoare.

Fiecare zi se va incheia cu expunerea concluziilor si a propunerilor elaborate in urma discutiilor.

Conferinta cu tema “Implicarea mediului de afaceri in dezvoltarea unei piete feroviare eficiente” este completata de o expoziție de tehnică și echipamente, care oferă posibilitatea de a vă prezenta produsele și serviciile în fața unui public specializat și de a întâlni persoane cheie care acționează pe piața feroviară.

Temele discutate: sunt diverse şi oferă participanţilor oportunitatea de a afla detalii importante cu privire la Iniţiativa Shift2Rail, implementarea Pachetului lV Feroviar, solutiile pentru sporirea conexiunilor transfrontaliere, aplicatiile digitale pentru transportul de marfa, ERTMS, precum şi cele mai noi proiecte în legătură cu reţeaua TEN-T, dar si pentru transportul public.
Railway PRO Investment Summit 2017: este evenimentul reprezentativ al Club Feroviar. Evenimentul a reunit în fiecare an sute de jucători de pe piața de transport feroviar, reprezentând o inovare în domeniul comunicării pentru piața feroviară.
Expozitia: care va avea loc in cadrul Summit-ului de Investitii Railway PRO va oferi companiilor sansa de a-si prezenta cele mai recente proiecte si inovatii in fata unui public specializat compus din sute de lideri si jucatori cheie care activeaza pe piata feroviara internationala.

Accesati agenda evenimentului AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.