Ziua Familiei la Skoda

De Ziua Familiei, Škoda România organizează un eveniment open-doors dedicat familiilor. „Ziua Familiei la Škoda” face parte dintr-un demers național și va avea loc pe 23 septembrie 2017, de la ora 10:00 AM, în șapte showroom-uri Škoda din țară.

Evenimentul se adresează în special familiilor, pentru care compania a pregătit multe surprize și concursuri, precum și un loc de joacă pentru copii. Participanții vor fi invitați să se înscrie într-un treasure hunt cu modelele Škoda Kodiaq, Rapid și Fabia pentru a câștiga un premiu de care să se poată bucura alături de familie: o călătorie la alegerea câștigătorului, într-o mașină Škoda Octavia.

„Škoda prețuiește momentele petrecute alături de familie și acest lucru se vede atât în produsele noastre, cât și în campaniile pe care le organizăm. Ne dorim ca această prima ediție să devină un eveniment anual în România”, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Škoda.

Showroom-urile participante sunt: Autec Pitești, Auto Moto Invest Bacău, Avia Motors București, Avia Motors Constanța, Delcar Brașov, Porsche București Nord, Porsche București Vest, Porsche Timișoara.

Škoda este una dintre cele mai iubite mărci de mașini în rândul familiilor din România, mai ales datorită modelelor Octavia, Rapid, Fabia și Kodiaq.

Despre ŠKODA AUTO

  • este unul dintre producătorii auto cu cea mai îndelungată istorie din lume. Compania a fost înfiinţată în anul 1895, în perioada de început a industriei auto. Până în ziua de azi, sediul companiei a rămas la Mladá Boleslav.
  • în prezent oferă următoarele game de modele: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ öi SUPERB.
  • în 2016 a livrat peste 1 milion de automobile la clienţii din întreaga lume.
  • aparține din 1991 de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. În plus față de automobile, ŠKODA produce și dezvoltă, independent, în asociere cu Grupul, componente precum motoare și transmisii.
  • operează în trei locații din Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia, Algeria și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina și Kazahstan prin intermediul unor parteneri locali.
  • are la nivel mondial peste 30.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.