12 maşini şi o motocicletă, INCENDIATE în Drumul Taberei

Pe strada Valea Argeşului din cartierul bucureştean Drumul Taberei, Sector 6, au fost incendiate miercuri dimineaţă 12 maşini şi o motocicletă, aceasta şi 7 maşini fiind mistuite complet de flăcări. Autoturismele aparţin unor persoane fizice, iar Poliţia Capitalei a declanşat o anchetă, cel mai probabil focul fiind pus de un piroman. Câinele de urmă adus de poliţişti a mers direct la uşa apartamentului unui bărbat cu probleme psihice. El a fost ridicat şi se află acum la audieri.

Incendiul a fost anunţat la ora 4.20 de o persoană care a sunat la 112, spunând că un bărbat stropeşte cu benzină maşini şi le dă foc. După câteva minute a fost primit un alt apel, prin care s-a anunţat că mai sunt maşini care ard pe Aleea Băiuţ, perpendiculară cu cea unde avea loc primul incident, la o distanţă de aproximativ 200 de metri.

Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale, iar focul a fost stins în 40 de minute, în ambele locuri.

Poliţiştii au ridicat probe, iar câinele adus de ei a luat urma piromanului. În apartamentul acestuia, unde locuia cu chirie, au fost găsite hainele pe care avea pete de combustibil şi de care se dezbrăcase între timp. El se află acum la Poliţie. La audieri vor fi aduşi şi proprietarii maşinilor.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.