7 trenuri anulate joi la prima oră

CFR Călători a anulat 7 trenuri până la ora 8.45, urmând ca în cursul zilei de joi să mai ia astfel de decizie în cazul altor garnituri, “măsura fiind necesară pe fondul temperaturilor extrem de scăzute, şi are loc în special pentru trenurile formate din automotoare Desiro (Săgeata Albastră), care sunt mai expuse problemelor tehnice de funcţionare”, precizează compania, într-un comunicat remis redacţiei.

trenuri anulate

Pe secţia Medgidia – Tulcea Oraş, trenurile în circulaţie sunt remorcate în continuare cu locomotive diesel electrice, iar pe secţia Slobozia Veche – Urziceni, trenurile sunt remorcate cu locomotive diesel electrice şi locomotive diesel hidraulice.

În toate unitățile CFR Călători (revizii, depouri, etc) se intervine constant pentru asigurarea condițiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul.

“De asemenea, sunt pregătite locomotive diesel de rezervă, echipele de intervenție sunt suplimentate, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren redistribuie călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi li se acordă asistenţa necesară”, mai precizează CFR Călători.

Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile de temperaturi foarte scăzute, compania recomandă pasagerilor să acceseze informaţii legate de situaţia circulaţiei trenurilor, astfel:

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.