ACCIDENT de microbuz la Bacău:14 răniţi

În această dimineaţă au ajuns la spital 14 persoane în municipiul Bacău, după ce un microbuz de transport pasageri a lovit o autoutilitară şi apoi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Vasile Pârvan cu Doctor Istrate, când microbuzul a intrat în depăşirea unei autoutilitare, care însă a virat la stânga, moment în care cele două autovehicule s-au ciocnit.

În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului.

“Doisprezece pasageri din microbuz, precum şi cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, toţi fiind conştienţi. Majoritatea persoanelor rănite au fost transportate la spital cu ambulanţele, însă au existat şi pasageri care au ajuns pe jos la unitatea medicală”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Deocamdată nu se cunoaşte numărul total al pasagerilor aflaţi în microbuz, unii martori spunând că 15 ar fi fost la bord.

Doi dintre răniţi se află în stare gravă.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili vinovăţia şoferilor, în funcţie de rezultatele anchetei. (M.S.)

Sursă foto: www.puterea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.