Blue Air zboară de la Timișoara la Cluj și Iași

blueair_b-737Blue Air a inaugurat zborurile între Iași, Cluj-Napoca și Timisoara sâmbătă, 1 octombrie, cu aeronavele proprii Boeing 737.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preț pe segment de zbor, TVA și taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului.

Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3.000 de agenții partenere.

„In premiera pentru piata de transport aerian din Romania, Blue Air conecteaza acum Banatul de Ardeal si Moldova, operand zboruri triangulare intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Suntem incantati ca putem oferi romanilor o alternativa de transport, confortabila si foarte rapida, intotdeauna la cele mai abordabile preturi”, a declarat Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air.

orar-zbor

Blue Air și-a început activitatea acum 11 ani, în prezent operând peste 80 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. Compania are 5 baze operaționale, în București, Bacău, Iași, Larnaca și Torino. Din 30 octombrie se va deschide baza din Cluj-Napoca iar din 27 aprilie 2017, cea din Constanța.

Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA), pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.

Blue Air opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand interioare moderne cu scaune Recaro, ce ofera pasagerilor o experienta imbunatatita si confortabila pe timpul zborului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.