Air France KLM a lansat promoția de primăvară și noutățile din programul de vară

Air France KLM a anunțat noutățile programului de vară 2016, precum și o promoție cu zeci de destinații intercontinentale cu până la 30% mai ieftine. Pentru vară, capacitatea Air France KLM va crește cu 1,5% în comparație cu sezonul de vară anterior și vor continua investițiile în noile cabine de călătorie.

50 de rute noi în întreaga lume

Pe rețeaua zborurilor lung-curier Air France KLM va suplimenta serviciile către Statele Unite ale Americii cu un nou zbor către Salt Lake City operat de KLM, dar și un zbor Air France către New York, de pe aeroportul Paris – Orly. De la începutul anului, Air France este prima companie aeriană din lume care operează zboruri către Mexico City cu aeronave Airbus A380. Din 27 martie se vor opera zboruri zilnice către această destinație. Grupul crește, de asemenea, și frecvența zborurilor către Panama, oferind 13 zboruri săptămânale operate din cele două hub-uri europene.

Totodată, Grupul lansează 13 noi rute europene, printre care Dresden (Germania), Inverness (Scoția), Southampton (Anglia), Alicante, Ibiza și Valencia (Spania) operate de KLM și Cracovia (Polonia), Glasgow (Scoția), Biarritz, Ajaccio și Calvi (Franța) operate de Air France.

La sfârșitul sezonului de vară, pe rețeaua de zboruri lung-curier, Air France va avea în flota sa 32 de aeronave Boeing 777 echipate cu noile cabine de călătorie. În același timp, KLM continuă să îmbunătățească aeronavele Boeing 777-30 cu noua clasă World Business. Va fi introdus și un nou scaun Business plat complet în 75% din flota KLM pe zborurile lung-curier.

Promoție: Zeci de destinații intercontinentale cu până la 30% mai ieftine

Air France KLM lansează astăzi campania promoțională de primăvară ce cuprinde zeci de destinații din Asia, Africa, Europa, America de Sud și de Nord, cât și din zona Caraibelor și Oceanului Indian. Clienții vor putea beneficia de prețuri cu până la 30% mai mici, până la finalul lunii martie.

New York
New York

Pe continentul nord-american prețurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 583 euro pentru un bilet dus-întors la Montreal și 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York și Boston.

Pasionații de călătorii își pot achiziționa bilete către Asia cu prețuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, 509 euro pentru Delhi, 519 euro pentru Hong Kong și 559 euro pentru Beijing.

Africa este o destinație inedită pentru cei care vor să descopere noi culturi și locuri deosebite. În acest sens, călătorii pot opta pentru un zbor în Cape Town de la 599 euro sau în Zanzibar cu KLM, de la 685 euro bilet dus-întors.

Pentru cei care își doresc sa ajungă în Brazilia, Air France KLM a pus în vânzare bilete începând de la 649 euro de persoană, zbor dus-întors.

Prețurile promoționale sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agențiile de turism și tour operatorii autorizați. Toate prețurile includ zborul dus-întors, cât și taxele de aeroport.

Early Bird

Turiștii vor putea să își rezerve destinația dorită până pe 4 aprilie 2016, iar călătoria va trebui efectuată până pe 30 iunie sau între 21 august și 15 decembrie pentru destinațiile din Asia, America de Sud, Caraibe și Oceanul Indian, iar pentru Africa până pe 30 iunie sau între 15 iulie și 30 noiembrie. Destinațiile din America de Nord pot fi rezervate până pe 15 aprilie.

Despre AIR FRANCE KLM

Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian la nivel mondial și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2013, Air France KLM a transportat peste 77.3 milioane de pasageri şi peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 552 aeronave, iar reţeaua acoperă 231 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam, care numără 20 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 16.323 de zboruri către peste 1.064 de destinaţii din 178 de tari. www.airfrance.ro & www.klm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.