AIR FRANCE KLM: Peste 100 de destinații intercontinentale cu până la 40% mai ieftine

AIR FRANCE KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%. Vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

În premieră pentru România, campania s-a conturat ținând cont de opțiunile de călătorie ale românilor, astfel că în lista destinațiilor cu prețurile cele mai mici, se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români, Asia și America de Nord.

Pe continentul nord-american prețurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston și Montreal.

Tokyo
Tokyo

Pentru călătorii care își doreau să ajungă în Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete începând de la 599 euro de persoana, dus-întors, incluzând o reducere de 35 – 40% față de prețul normal al biletului.

Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală iar prețurile disponibile contribuie și ele din plin la această concluzie. Pasionații de călătorii își pot achiziționa bilete cu până la 50% discount, cu prețuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing și de la 519 euro pentru Hong Kong și Shanghai. Pentru turiștii care își doresc să exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-întors.

Turiștii vor putea să își rezerve destinația dorită până pe 26 Ianuarie 2016 iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 Iunie 2016 (data întoarcerii în țară).

Amsterdam de la 139 euro, tarif disponibil tot anul pentru călătorii români

O alta veste bună pentru călători este scăderea tarifului de bază pentru călătoriile București – Amsterdam. Dacă până acum cel mai mic tarif disponibil (în afara promoțiilor) era de 159 euro de persoana, dus-întors, începând de luna aceasta tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam scade la 139 euro.

Amsterdam

Prețul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziționate cu minim 14 zile înainte de călătorie și este valabil pentru călătoriile de minim 3 zile sau cu o Sâmbătă inclusă.

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

Despre AIR FRANCE KLM

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian la nivel mondial si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2013, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77.3 milioane de pasageri şi peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 552 aeronave, iar reţeaua acoperă 231 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam, care numără 20 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 16.323 de zboruri către peste 1.064 de destinaţii din 178 de tari. www.airfrance.ro & www.klm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.