Bază aeriană Ryanair, la Timișoara

rayan-air_1Prima bază aerienă din România (și a 78-a din lume) a Ryanair s-a deschis pe 1 septembrie la Aeroportul “Aurel Vlaicu” din Timișoara,  eveniment în cadrul căruia compania a lansat orarul Vara 2017 Timișoara, cu  7 rute noi către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce 600.000 de clienți p.a.

Totodată, compania aeriană susține 450 locuri de muncă pentru aeroport, prin creșterea traficului în Timișoara (Studiile ACI confirmă că până la 750 de locuri de muncă asociate activităților aeroportului sunt susținute de fiecare 1m de pasageri).

Orarul Ryanair Vara 2017 Timișoara va aduce: 

  • noua bază deschisă la 1 septembrie, cu o aeronavă alocată (investiție de 100 m $)
  • 7 noi rute de vară: Berlin (2 x săpt.), Bruxelles (3 x săpt.), București (12 x săpt.), Dusseldorf (2 x săpt),

Frankfurt (2 x săpt.), Londra STN (zilnic) & Milano BGY (5 x săpt.)

  • 7 rute în total
  • 33 zboruri săptămânale
  • 600.000 clienți p.a.
  • 450 locuri de muncă p.a.

“Ryanair este alegerea ideală pentru consumatorii business și cei de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din Timișoara până în octombrie 2017, alegând din cele 7 rute operate în vara 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse”, se arată în comunicatul remis redacției.

RAYAN AIR_8

“Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în Timișoara, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, prezent la evenimentul de la Timișoara.

“De asemenea, suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m $, și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat. Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 Timișoara și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 4.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.