Bilete de avion în 3 rate, cu cardul BT Flying Blue

Persoanele care doresc să călătorească cu KLM au acum opțiunea de a achita biletul în 3 rate cu cardul BT Flying Blue. Pentru a beneficia de acest serviciu, în timpul rezervării online trebuie selectată opțiunea de plată cu cardul de credit iar ulterior, cea de plată cu cardul BT Flying Blue.

După efectuarea plății este necesară contactarea echipei call center  a Băncii Transilvania (0264.594.337, număr de telefon care apare și pe cardul BT Flying Blue) pentru solicitarea realizării tranzacției de 3 rate.

Rezervările online realizate pe site-ul klm.ro permit mai multe modalități de plată a biletului, printre care plata cu cardul de credit, debit card, transfer bancar și e-wallet.

Cardul BT Flying Blue este disponibil în două versiuni: Classic și Premium.

Concurs BT Flying Blue până pe 31 august

Toate persoanele care își vor face card BT Flying Blue până la 31 august 2015 vor fi înscrise automat într-o tombolă pentru două bilete de avion la Amsterdam sau la Paris, beneficiind totodată de comision zero de emitere a cardului.

Mai mult, dacă efectuează o primă cumpărătură cu cardul până la 30 septembrie 2015  vor primi un număr dublu de Mile Premiu pentru prima plată, față de oferta standard.

Detalii despre Cardul BT Flying Blue

Cardul BT Flying Blue Classic

Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achiziție. Ei vor câștiga 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți, pentru achizițiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM și TAROM, precum și pentru achizițiile din străinătate.

Membrii vor câștiga o Milă Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți pentru achizițiile efectuate în România. Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot, de asemenea, plăti în 3 rate pentru achizițiile produselor AIR FRANCE KLM și TAROM. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de călătorie gratuită.

BT Flying Blue Card Premium

Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzacție de cumpaturi. Ei vor câștiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți pentru achizițiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM și TAROM, și 2,5 Mile Premiu pentru achiziții efectuate în străinătate.

Membrii vor câștiga 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiți pentru achizițiile efectuate în România. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plăti, de asemenea, în rate pentru achizițiile produselor AIR FRANCE KLM și TAROM. Cardul BT Flying Blue Premium vine cu  asigurare gratuită de călătorie și acces în business lounge-ul din București și Cluj.

Mai multe detalii despre avantajele celor două carduri sunt disponibile pe site-ul:

www.bancatransilvania.ro/flyingblue/

Despre Banca Transilvania (www.bancatransilvania.ro)

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din aproape 550 de sedii şi 1,92 de milioane de clienţi activi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi  IFC – Banca Mondială.

Despre KLM (www.klm.ro)

KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană ce și-a păstrat numele original. În 2004, Air France și KLM au format alianța Air France KLM. Din această alianță a rezultat cel mai puternic grup aviatic European, bazat pe două brand-uri și hub-uri puternice – aeroportul Schiphol din Amsterdam și aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Păstrând identitatea celor 2 companii, grupul se concentrează pe 3 aspecte esențiale: transportul pasagerilor, mentenanța aeronavelor și transportul de marfă.

În Olanda, KLM cuprinde esențialul Grupului KLM, care include KLM Cityhopper, transavia.com și Martinair. KLM își deservește destinațiile cu o flotă modernă și oferă locuri de muncă la 33.000 de persoane din întreagă lume.

KLM este membru al alianței globale SkyTeam, oferind clienților o rețea de zboruri globală. KLM leagă Olanda de fiecare regiune economică importantă a lumii, fiind, așadar, un factor important în economia Regatului Olandez.

Despre Flying Blue (www.flyingblue.com)

Flying Blue este cel mai mare program de fidelizare din Europa, cu peste 24,5 milioane de membri. Are 35 de companii aeriene partenere și peste 100 de parteneri care nu sunt companii aeriene. Cu cât membrii săi călătoresc mai mult, cu atât mai multe premii vor primi. Cu cardul Flying Blue, clienții pot avea acces la numeroase servicii, special concepute, pentru a avea o călătorie cât mai plăcută.

Membrii se pot loga pe www.airfrance.com și www.klm.com ca să își verifice contul și pot obține direct bilete cadou sau pot solicita actualizări legate de Mile. Pe site-ul flyingblue.com, membrii pot rezerva cu ușurință biletele cadou promoționale, care sunt disponibile exclusiv online. Membrii pot consulta “Flying Blue Store” pentru a afla diferite moduri de a câștiga și consuma Milele, împreună cu lista completă a tuturor ofertelor partenerilor de program. Pentru noii membri, există o prezentare detaliată a programului Flying Blue cu diferite avantaje, explicate în videoclipuri și tutoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.