Biletul de weekend, cu până la 35% reduceri la tren

CFR Călători asigură legături directe cu trenul spre multe destinaţii turistice din România iar pasagerii își pot planifica, la prețuri accesibile, excursii de weekend din marile orașe: București, Craiova, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Suceava etc spre zonele turistice – Valea Prahovei, Băile Herculane, Călimănești, Buziaș, Șuncuiuș, Tășnad, Rupea, Sighișoara, Băile Tușnad, Cacica, Vatra Dornei etc. – din proximitatea centrelor urbane. 

Iată câteva variante de rute turistice și tarifele aferente pentru finalul de săptămână, prin oferta Bilet de weekend  ofertă prin care aveţi posibilitatea de a călători cu reduceri de până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tren, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).

bilet tren

Pentru călătoriile individuale între Sinaia şi Braşov în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, CFR Călători acordă reduceri între 31% şi 56% la bilete,  (reducerile nu se pot pot cumula).

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la tel. 021/9521 (pentru traficul intern) sau la personalul din stații. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.