Blue Air a confirmat cursele charter pe care le va efectua din Timişoara în această vară

Compania Blue Air a confirmat Aeroportului Internaţional Timişoara că va efectua în perioada iunie – septembrie anul acesta 5 curse charter.

Este vorba despre 4 destinaţii pentru care s-au operat zboruri charter şi în anii precedenţi, respectiv Creta (Heraklion), Rhodos, Zakynthos, şi Antalya, plus una nouă, Bodrum, Turcia.

“În perioada imediat următoare ne aşteptăm ca şi alţi tour-operatori să anunţe destinaţiile de vacanţă accesibile în această vară cu avionul, direct din Timişoara”, se precizează în comunicatul remis redacţiei.

Zboruri charter spre destinaţia Creta – Heraklion se vor opera de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuriCursele operate în ziua de marţi vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.15 – aterizare Heraklion la ora 15.30. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 15 iunie cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.05 – aterizare Heraklion la ora 15.05.

Zborurile charter spre destinaţia Rhodos vor începe în  17 iunie şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare din Timişoara la ora 13.10 – aterizare în Rhodos la ora  15.10.

Primul zbor charter cu destinaţia Zakynthos va începe în 13 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare din Timişoara la ora 13.05 – aterizare în Zakynthos la ora 14.50.

Zborurile charter spre destinaţia Antalya  vor avea două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 – aterizare Antalya la ora 15.55. Zborurile operate în ziua de sâmbătă vor începe în data de 18 iunie cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 – aterizare Antalya la ora 15.55.

Spre noua destinaţie de vacanţă – Bodrum, se vor opera curse charter în fiecare zi de joi începând cu data de 16 iunie, având următorul orar: decolare Timişoara la ora 14.45 – aterizare Bodrum la ora 16.45.

“În continuare, agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, utilizând zborurile de linie ale companiei aeriene Wizzair în zilele de luni şi vineri”, precizează reprezentanţii aeroportului.

Companiile aeriene împreună cu tour-operatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.