Blue Air se muta din Baneasa pe Otopeni

Blue Air a anuntat, miercuri, ca va muta din 25 martie, odata cu lansarea orarului de vara al companiei, zborurile de pe Aeroportul “Aurel Vlaicu” Baneasa pe Aeroportul International “Henri Coanda” Otopeni si isi va extinde flota cu doua aeronave noi in acest an, la 10 unitati. Reamintim ca toate zborurile low cost, indiferent ce companie aeriana le opereaza, vor fi mutate la Otopeni, aeroportul Baneasa urmand sa deserveasca doar zboruri business si VIP.

“Nu are sens sa pastram nici agentia din Baneasa. Avem o buna locatie in Otopeni. Mutarea va genera unele economii pentru companie, iar operatiunea nu are un impact semnificativ asupra preturilor biletelor”, a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul general al Blue Air, Sherif Ussama.

Blue Air va fi a doua companie, dupa Tarom, care va avea baza de operare pe Otopeni.

Saptamana viitoare va fi adusa o noua aeronava, urmand ca in lunile aprilie-mai flota sa fie extinsa cu a zecea unitate.

Compania aeriana a introdus in 2012 curse pe relatia Venetia – Bucuresti si zboruri din Bacau, iar flota companiei a fost extinsa cu o aeronava, se arata intr-un comunicat al Blue Air. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.