Bucharest Comedy Week

De astăzi până duminică se derulează Festivalul Internaţional de Comedie “Bucharest Comedy Week”, aflat la prima ediţie şi organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB şi în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel. Programul evenimentului include show-uri de stand-up comedy, peste 30 de piese de teatru, dans, pantomimă, concerte, proiecţii de filme, workshop-uri şi jocuri pentru copii şi părinţi. Toate acestea vor prinde viaţă cu ajutorul a peste 38 de artişti internaţionali aflaţi zilele acestea la Bucureşti, anunţă municipalitatea.

Pe 23, 24 si 25 septembrie, în Sala Arcub va avea loc The Black Light Theater, un proiect inedit ce va aduce pe scenă un amestec de teatru, pantomimă şi dans modern, din care nu vor lipsi momente şi sketch-uri comice sub abordarea originala a principiilor “black theatre”.

“Decorul întunecat, draperiile negre, jocul cu ultraviolete şi costumele fluorescente joacă rolurile principale în cadrul acestui spectacol ce oferă o suită de imagini cu adevărat impresionante. Conceptul nu este nou, avand deja milioane de fani în întreaga lume, însă este prima dată cand spectacolul The Best of Image se joacă pe o scenă din România”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Tot în cadrul festivalului, pe 26, 27 şi 28 septembrie va evolua pe scena amplasată în Piaţa George Enescu cvartetul de violoncelişti Quattrocelli, cu un repertoriu extrem de vast, ce pendulează între jazz, latino şi chiar muzică de film.

În Piaţa George Enescu  sunt programate şi alte momente: show-urile Bruce Airhead, Improvisneyland, Men in Coats; concertele trupelor Fără Zahar, Ţapinarii şi Timpuri Noi.

Va fi în această piaţă şi câte o proiecţie de film în fiecare seară, pentru iubitorii comediilor clasice: Some like it hot (vineri), Monthy Python and the Holy Grail (sâmbătă) şi The Pink Panther (duminică).

Sâmbătă, 27 septembrie, la Sala Palatului este programat spectacolul celebrului comediant Carlos Mencia, aflat pentru prima dată în România.

Totodată, de la ora 17.00, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, va avea loc MP3 Experiment, un proiect organizat de Improv Everywhere, una dintre cele mai cunoscute echipe de improvizaţii şi farse în spaţii publice din lume.

Îmbrăcaţi-vă gros şi luaţi umbrelele! (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.