Călătorii nelimitate cu Cardul TRENPLUS

CFR Călători le recomandă tuturor celor care doresc să călătorească NELIMITAT spre destinații din România, la cele mai avantajoase tarife, achiziționarea Cardului TRENPLUS, un produs al companiei utilizat deja de peste 7.500 de clienți.

Cardul TRENPLUS permite cumpărarea de legitimații de călătorie pe orice rută, la trenurile InterCity, InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la casele de bilete și agențiile de voiaj CFR cu o reducere de 25%, informează compania, într-un comunicat remis redacţiei.

Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază și de reducerea suplimentară de 5%.

Cum obţii cardul

Cardul TRENPLUS poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie.

Pentru intrarea în clubul posesorilor de card TRENPLUS este necesară doar completarea unui scurt formular, care este disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat- vezi aici).

Cardul TRENPLUS are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei. 

În tren, călătorul este obligat să prezinte împreună cu biletul şi Cardul TRENPLUS în baza căruia a fost emis biletul, precum si un act de identificare cu poza si CNP (CI/BI/paşaport).

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale.

Reduceri avantajoase pentru destinații interne:

  • 30% reducere prin Cardul Tren Plus;
  • între 10% şi 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5;
  • între 15% şi 35% reducere cu oferta Biletul de weekend;
  • între 25% şi 50% reducere cu oferta Cartea VSD;
  • între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur;
  • între 10% și 20% reducere la călătoria cu trenuri succesive;
  • reduceri de până la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.