Centrul Capitalei, blocat de MARATON

Poliţia Rutieră a restricţionat duminică, până la ora 15.00, traficul în centrul Capitalei, pentru Crosul şi Semimaratonul Internaţional Bucureşti, care blochează circulaţia rutieră atât pe bulevarde, cât şi pe străzile adiacente, spre marea nemulţumire a şoferilor şi, mai ales, a taximetriştilor. Mijloacele de transport în comun au şi ele traseele modificate – vezi AICI

Cei 5.000 de participanţi la Crosul şi Semimaratonul Internaţional Bucureşti îşi încep întrecerea din Piaţa Constituţiei, concursurile desfăşurându-se pe mai multe trasee.

Astfel, concurenţii aleargă pe Bulevardul Libertăţii, ajung la Piaţa Alba Iulia, continuă pe bulevardele Decebal şi Basarabia până la Stadionul Naţional Arena, pe care îl înconjoară şi se întorc pe Splaiul Independenţei, Calea Victoriei, până în B-dul Constituţiei.

Traficul rutier va rămâne închis atât pe arterele principale, cât şi pe străzile laterale cu care se intersectează acestea.

Cursa Populară, la care participă 2.000 de concurenţi, se desfăşoară între orele 8.30-10.00 în jurul Palatului Parlamentului pe traseul: Piaţa Constituţiei – B-dul Libertăţii – B-dul Naţiunile Unite – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie – B-dul Libertăţii – Piaţa Constituţiei. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.