CFR Călători, la Târgul de Turism al României 2015 – ediția de primăvară

CFR Călători va participa în perioada 12-15 martie la a 33-a ediție a Târgului de Turism al României 2015, ce se va desfășura în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Reprezentanții CFR Călători îi așteaptă pe vizitatori în standul 03-04 din pavilionul C3, deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00 iar duminică, în intervalul 10:00 – 16:00.

La standul CFR Călători vor fi promovate atât trenurile în regim charter, care pot fi comandate pentru o experiență unică de călătorie de către agenții de turism, organizatori de evenimente sau persoane particulare, cât și ofertele avantajoase de călătorie cu trenul către principalele destinații turistice din țară și din Europa.

Cei interesați vor primi consiliere privind funcționarea platformei online de cumpărare a biletelor iar agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online” vor afla condițiile de înregistrare în acest demers.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.