CFR Călători prelungeşte valabilitatea abonamentelor la tren pentru elevi şi studenţi

Până la 12 octombrie inclusiv, elevii vor beneficia de bilete/abonamente cu reducere în baza carnetului de elev vizat pentru anul şcolar 2013-2014, iar cei din clasele I şi a IX-a, în baza unei adeverinţe eliberate de şcoală, dacă nu li s-a eliberat carnetul de elev. Totodată, studenţii pot călători până în 31 octombrie, inclusiv, în baza legitimaţiei de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2013-2014, iar cei de anul I, în baza unei adeverinţe de la facultate, în caz că nu li s-a eliberat legitimaţia de student.

De la 1 noiembrie, legitimaţiile de călătorie vor fi eliberate numai în baza legitimaţiei de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2014 -2015.

Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.

În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii  beneficiază de o reducere de 50% prin abonametele din oferta de transport a companiei.

De exemplu, un elev sau student plăteşte doar 78,75 lei pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Bucureşti Nord – Ploieşti Sud, în loc de 304,5 lei cât ar costa călătoriile la preţ întreg timp de 21 de zile lucrătoare pe lună. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.