Circulatie blocata sambata in centrul Bucurestilor

Circulatia rutiera este blocata, sambata, aproape toata ziua in centrul Capitalei, intre orele 11.00 si 14.00 avand loc Marsul pentru Normalitate, organizat pe traseul Piata Victoriei – Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Unirii, la care vor participa aproximativ 300 de persoane. Intre orele 16.30 si 19.00, pe bulevardele Libertatii, Unirii si in Piata Natiunile Unite se va desfasura Marsul Diversitatii, la care sunt asteptati sa participe aproximativ 500 de membri ai Asociatiei Accept, in cadrul GayFest. Traseul este Piata Unirii – Piata Constitutiei – metrou Izvor. Participantii se vor aduna, de la ora 17.00, pe B-dul Unirii, pe sensul de mers spre Piata Constitutiei, iar de la 17.30 vor pleca in mars.

Intre orele 16.30 si 19.00, traficul rutier va fi restrictionat pe B-dul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Splaiul Independentei, pe B-dul Unirii, intre B-dul I.C. Bratianu si Piata Constitutiei, precum si pe B-dul Natiunile Unite, intre strada Hasdeu si Piata Natiunile Unite, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

Soferii pot circula pe rutele Calea Rahovei – B-dul Regina Maria – B-dul I.C. Bratianu – Piata Unirii – Piata Universitatii, pe B-dul Unirii, dinspre Piata Alba Iulia – B-dul I.C. Bratianu catre Piata Universitatii sau pe Splaiul Independentei catre Piata Operei Romane.

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea pe traseele de deplasare ale participantilor si in zonele aglomerate.(M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.