Circulatie inchisa miercuri noaptea in Prelungirea Berceni

Primarul Cristian Popescu-Piedone a luat decizia sa inchida circulatia rutiera la limita teritoriala a Sectorului 4-zona Prelungirea Berceni-linia de Centura a Capitalei, in noaptea de miercuri spre joi, intre orele 1.00 si 5.00, pentru evacuarea zapezii de catre lucratorii REBU SA.

Cum zona Prelungirea Berceni este in camp deschis, exista riscul ca toata cantitatea de zapada acumulata pe marginea acestei cai rutiere, pe portiunea de 2 kilometri pana la Soseaua de Centura, sa fie viscolita si imprastiata pe carosabil.

Soseaua este intens tranzitata de vehicule de transport marfa de mare tonaj, astfel ca evacuarea zapezii, care atinge in unele locuri chiar si 5 metri inaltime, este imperios necesara, sustine edilul. In acest fel, se incearca evitarea situatiei din cursul saptamanii trecute, cand zapada abundenta si viscolul au provocat blocaje rutiere in aceasta zona.

“Am anuntat Prefectura Capitalei si, cu sprijinul Politiei Rutiere, vom restrictiona temporar circulatia in zona, pentru a reusi sa degajam carosabilul. Altfel, riscam sa se blocheze din nou autovehiculele in camp deschis, nemaivorbind de faptul ca gerul din timpul noptii poate provoca necazuri si poate ingreuna actiunile noastre de deszapezire”, a declarat primarul Piedone.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.