Coronavirus: Atlassib dezinfectează autocarele care merg în Italia

Atlassib nu îşi suspendă nicio cursă pe ruta România – Italia, din cauza coronavirusului, deoarece traseele sale nu prevăd opriri în localităţile aflate în carantină în Peninsulă.

Totodată, operatorul a dispus măsuri de prevenţie, care prevăd dezinfectarea autocarelor, iar şoferii poartă măşti pe care le schimbă la trei ore.

Iată mesajul Atlassib, postat pe Facebook:

”Preocuparea noastră constantă este siguranța pasagerilor noștri. Astfel, facem câteva precizări importante legate de subiectul epidemiei de coronavirus. Foarte important – cursele noastre se vor desfășura conform programului normal, NU sunt curse anulate sau restricționate.

Menținem legătura constant cu autoritățile din Italia și de la noi din țară, pentru a ști exact care este evoluția situației, și care sunt măsurile care se impun. În momentul de față, 11 localități din Italia sunt în carantină. ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu operează curse cu opriri în aceste localități.

În afară acestor localități, nu s-au impus restricții de trafic – atât cursele interne, cât și cursele care operează transport internațional de persoane și colete se desfășoară conform graficelor normale. Granițele sunt deschise, și monitorizate de către personal medical autorizat. În ce privește cursele operate de către compania noastră, am implementat câteva măsuri de prevenire a contaminării cu virusul COVID-A9.

Astfel, în pregătire pentru fiecare cursă, autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL vor fi curățate și dezinfectate cu soluții speciale. Șoferii vor purta masca de protecție, care va fi schimbată la fiecare 3 ore. De asemenea, fiecare șofer are obligația realizării igienei adecvate a mâinilor, prin dezinfectarea cu soluții pe bază de alcool, cât mai frecvent posibil.

Totodata, le reamintim călătorilor noștri, conform tuturor specialiștilor și a organizațiilor internaționale care monitorizează acest fenomen, că igiena personală este un factor foarte important. De aceea se recomandă spălarea frecventă a mâinilor, sau dezinfectarea acestora cu soluții pe bază de alcool, evitarea atingerii cu mâinile nespălate a ochilor, nasului și a gurii, tușitul în pliul cotului, aruncarea batistelor la gunoi urmată de o nouă dezinfectare a mâinilor. Masca de față poate juca și ea un rol în prevenirea infecției”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.