Cu trenul în Grecia, direct București Nord – Sofia – Salonic și retur

CFR Călători informează că în acest sezon estival, cei care vor dori să ajungă în Grecia cu trenul vor avea o legătură directă între București Nord – Sofia – Salonic și retur, începând de vineri, 17 iunie, până pe 4 septembrie a.c.

Pentru destinaţia Salonic, trenul va avea în compunere 4 vagoane (două clasa a 2-a, unul de dormit şi unul cuşetă) şi va circula o dată pe săptămână, cu plecare din Bucureşti vinerea şi întoarcere din Salonic duminica, după cum urmează:

foto - orare tren

Un bilet pentru o călătorie dus Bucureşti – Salonic costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 52,10 euro la vagon cuşetă de 6 locuri şi 58,50 euro la vagon de dormit de 3 locuri.

De asemenea, pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate, într-o anumită perioadă, cu trenul, în Grecia, recomandăm oferta tarifară internaţională Balkan Flexipass.

Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau la personalul feroviar din gări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.