Curățenie de primăvară în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 începe săptămâna viitoare curăţenia de primăvară, înainte de sfârșitul iernii, întrucât prognoza meteo anunță în continuare vreme nefiresc de caldă pentru această perioadă a anului (până la 17 grade în vestul și sudul țării).

Sub sloganul „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”, primarul Rareş Mănescu îi invită pe cetățeni alături de administraţia locală în campania pentru un mediu de viaţă curat şi sănătos.

Concret, de luni, 2 martie, şi până în Săptămâna Mare, peste 250 de lucrători ai ADPDU Sector 6 vor ieși zilnic pe teren, cu 100 de utilaje, fiind monitorizați de inspectorii Direcţiei Protecţia Mediului.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone unde este nevoie de intervenţia echipelor au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro  şi office@politia6.ro .

Totodată, pe site-ul primăriei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale locaţiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze.

„Mizez pe sprijinul dumneavoastră, membri ai comunităţii Sectorului 6, în realizarea curăţeniei generale. Nu ezitaţi să ne contactaţi, vom da dovadă de promptitudine în intervenţiile noastre”, promite Rareş Mănescu, edilul Sectorului 6.

Programul cuprinde lucrări specifice: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.