Cursuri de film şi televiziune pentru copiii din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 sprijină iniţiativa Şcolii de Film şi Televiziune pentru Copii – Micile Vedete în privinţa organizării cursurilor de film şi televiziune pentru copiii talentaţi din Sectorul 6. Prima şcoală de film şi televiziune pentru copii din România desfăşoară, începând din 27 februarie, cursuri artistice în fiecare zi de miercuri, între orele 17.00 – 18.30, în Sala de festivităţi a Şcolii nr. 174 „Constantin Brâncuşi” (Strada Roşia Montană nr. 41, Sector 6).

Cursurile de adresează copiilor cu vârsta între 6-10 ani, copii talentaţi, atraşi de lumea filmului şi a televiziunii, aspiranţi la statutul de Mici Vedete.

Parcurgerea cursurilor dezvoltă conştiinţa de sine a copiilor. De asemenea, îi ajută să-şi dezvolte abilităţile de leadership, prezentare şi comunicare. Copiii talentaţi găsesc, în film şi televiziune, oportunități prin care îşi pot pune în practică energia şi îți pot dezvolta creativitatea.

La finalizarea unui curs, Micile Vedete renunţă la timiditate, îşi îmbunătăţesc abilităţile sociale, își consolidează pesonalitatea şi se adaptează la situaţiile noi care apar zi de zi.

„Există mai multe tipuri de educație. Alături de <cei 7 ani de-acasă>, temelie a politeții și de educația formală, asigurată de sistemul de învățământ, cursurile <Școlii de Film și Televiziune Micile Vedete> îi pregătesc pe copii pentru provocările viitorului. Sunt convins că acele 15 minute de faimă, despre care artistul american Andy Warhol, fondatorul curentului pop art, spunea că sunt rezervate fiecărui om de pe planetă de către societatea multimedia în care trăim, vor fi folosite la potențial maxim de către absolvenții cursurilor”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu, într-un comunicat remis redacţiei. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.