Curtea de Argeș, din nou pe harta CFR Călători

Începând cu  data de 1 noiembrie, CFR Călători revine pe ruta Curtea de Argeș – Pitești cu 4 trenuri, ce vor parcurge distanța tur – retur în aproximativ 50 de minute.

Trenurile deservesc locuitorii localităţilor din parcurs (Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov, C.I.L. și Piteşti Nord), asigurându-le legătura cu Bucureştiul şi cu alte localități de pe harta feroviară a județelelor Argeş, Olt, Dolj şi Dâmbovița.

Trenurile circulă în regim Regio pe ruta Curtea de Argeș – Pitesti și retur, din stația Pitești se detașează/atașează la trenurile IR în circulație pe ruta Pitești – București Nord și retur, iar tarifele sunt la nivel de tren Regio pentru călătorii urcaţi/coborâţi  în/din staţiile Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov, C.I.L. și Piteşti Nord, având ca destinaţie/plecare staţia Bucureşti Nord.

De asemenea, cu aceste trenuri IR pot călători și pasagerii cu abonamente valabile la tren Regio, urcaţi/coborâţi în/din stațiile Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov, C.I.L. şi Piteşti Nord având ca destinație/plecare staţia Bucureşti Nord.

De exemplu, pe ruta Curtea de Argeș – Pitești un bilet la clasa a 2-a costă 5,5 lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 115,50 lei, iar abonamentul lunar pentru elevi și studenți este 57,75 lei, aceştia beneficiind de o reducere 75% (din valoarea tarifului integral de transport).

tren curtea de arges

În punctele de oprire Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov, C.I.L. şi Piteşti Nord, unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia de a-şi procura biletele de la conductorul de tren, care va aplica tariful de la casa de bilete

În ultima perioadă, CFR Călători a reluat circulația pe 8 rute:

Golești – Câmpulung – Parcul Krețulescu,

Alexandria – Zimnicea, Caracal – Corabia,

Târgoviște – Pietroșița,

Timișoara Nord – Jimbolia,

Târgu Neamț – Pașcani,

Sighișoara – Odorhei,

 Remetea Mică – Timişoara Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.