Dertour lansează pachetul „N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanță”

Cei care vin cu bagajul de mână făcut la standul Dertour de la Târgul de Turism de la Romexpo pot pleca chiar atunci în vacanță gratuit. Timp de patru zile, sunt trimise în vacanță câte două perechi de câștigători/zi.

Dertour, liderul pieței de turism din România, vine cu o promoție inedită la Târgul de Turism de la Romexpo, între 14-17 noiembrie, și lansează în premieră pachetul „N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanță”.

Dertour premiază spontaneitatea și invită iubitorii de călătorii să vină la standul său de la târg cu bagajul de mână făcut, gata să plece în vacanță imediat și să se înscrie în cursa pentru câștigarea uneia din cele două vacanțe de două persoane, 100% gratuite, acordate pe loc, prin tragere la sorți.

Doritorii sunt invitați în oricare dintre cele patru zile de târg la standul Dertour, la ora 13.00, să ia un bon de tombolă, urmând ca în 15 minute să fie alese câte două perechi de câștigători pe zi, care vor pleca direct în vacanță. Aceștia își vor alege pe loc destinația preferată din Europa dintre cele trei puse la dispoziție de consultanții Dertour, unde vor să își petreacă vacanța de trei zile (pentru două persoane), iar apoi se vor îndrepta imediat spre aeroport.  

La Târgul de Turism, Dertour își așteaptă vizitatorii cu un portofoliu foarte diversificat de vacanțe pentru orice gust și peste 60 de consultanți gata să ajute iubitorii de călătorii să își aleagă vacanța perfectă, la prețuri reduse. 

Clienții Dertour vor găsi oferte speciale pentru Revelion, incluzând propuneri inedite precum petrecerea Sărbătorilor de iarnă în Delta Dunării, vacanțe în destinații exotice, pachete Early Booking pentru vacanțe de vară 2020, dar și vacanțe în România. 

Printre cele mai atractive oferte se numără cele în destinații exotice (Thailanda, Bali, Mauritius) cu prețuri începând de la 599 de euro/persoană/sejur, vacanțe inedite în România (Crăciun în Delta Dunării) și în locuri îndepărtate – Panama – Playa Bonita, Mexico City – Peninsula Yucatan și Cancun sau Egipt – Hurghada, precum și oferte Early Booking în Turcia, Grecia, Spania și Bulgaria.

Târgul de Turism al României va avea loc anul acesta între 14 şi 17 noiembrie 2019, la Romexpo, unde se vor întrece în oferte de vacanţă peste 230 de firme expozante din 16 ţări.

Despre Dertour

Dertour face parte din grupul DER Touristik Group, unul dintre liderii industriei de turism din Germania. Are sediul în Köln, peste 130 de companii și a generat un venit total de 6,7 miliarde de euro în 2018. Are o echipă de 10.500 de persoane în 15 țări europene.

În fiecare an, 9,9 milioane de turiști aleg vacanțele organizate de unul dintre turoperatorii și specialiștii Grupului: Dertour și ITS în Germania; Kuoni & Helvetic Tours; Exim Tours și Kartago Tours în Europa de Est; Apollo în Scandinavia; precum și Kuoni în Marea Britanie și Franța. Rețeaua numără aproximativ 2800 de agenții de turism – incluzând liderul de piață din Germania DER Reisebüro – și vânzări online. DER Touristik Group încorporează cinci branduri hoteliere, un furnizor de servicii de călătorie, o companie aeriană și DMC cu 61 de birouri în 26 de locații.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.