DN 67C Novaci – Rânca, închis circulației

Poliția Rutieră și CNAIR au decis în dimineața de 12 februarie închiderea circulației rutiere pe DN 67C între Novaci și Rânca, județul Gorj, din cauza viscolului și a ninsorilor consistente ce produc vizibilitate extrem de redusă (aproape de 0).

“Precizăm că din cauza condițiilor meteorologice extreme de pe acest drum montan aflat la altitudine, 3 utilaje ce se aflau în acțiune au rămas blocate pe traseu. Șenilata de la SDN Târgu – Jiu acționează pentru a-i evacua pe deservenții utilajelor rămase blocate și pentru a-i transporta într-o zonă sigură. Cele 3 utilaje vor fi recuperate și vor acționa atunci când condițiile meteorologice din zonă vor permite”, precizează CNAIR.

Pentru a menține practicabilă, în condiții de siguranță, rețeaua rutieră din țara noastră drumarii de la CNAIR au acționat în intervalul 11 februarie ora 17:00 – 12 februarie ora 05:30 cu 427 utilaje și au răspândit aproximativ 1239 tone material antiderapant.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.