FlyDubai, din octombrie şi în România

Compania aeriană FlyDubai va începe, din 1 octombrie, operarea curselor către Bucureşti. Vor fi 4 zboruri săptămânale pe ruta Bucureşti – Dubai, la un cost plecând de la 440 de euro, cu toate taxele incluse. În preţul biletului vor fi incluse 7 kilograme bagaj de cabină, 20 de kilograme bagaj de cală, dar şi servicii de catering şi posibilitatea alegerii scaunului contra cost.

Operatorul aerian, deţinut de Guvernul din Dubai, este linia aeriană accesibilă a emiratului, înfiinţată în 2009, şi care operează în prezent 45 de destinaţii din Africa, Europa, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian şi Asia cu cele 24 de aeronave Boeing 737-800 din flota sa.

Primul zbor al liniei aeriene a fost Dubai – Beirut, la 1 iunie 2009, şi de atunci compania s-a dezvoltat exponenţial.

În Europa Centrală şi de Est, FlyDubai asigură legătura dintre emirat şi multe oraşe, cu 78 de zboruri regulate către Belgrad (Serbia), Donetsk (Ucraina), Harkov (Ucraina), precum şi oraşe importante din Armenia, Georgia şi Federaţia Rusă.

Compania a fost înfiinţată de şeicul Mohammed bin Rashid al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite şi conducătorul Emiratului Dubai. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.