Formare profesioală la o’Scar – Şcoala Comercială Austriacă din România

Primăria Sectorului 6 sprijină o’Scar – Şcoala Comercială Austriacă din România în desfăşurarea proiectului de formare profesională dezvoltat de Ambasada Austriei – Secţia Comercială.

Şcoala Comercială Austriacă din România este un proiect educaţional prin care elevii se pot forma ca profesionişti în meseria de comerciant – vânzător în domeniile alimentar şi non-alimentar (încălţăminte, fashion, sport, mobilier şi îngrijire personală).

Prima etapă de înscriere în program se va desfăşura în perioada 8 – 12 iunie iar alte două, între 20 – 21 august  şi 3 – 4 septembrie.

Pentru a atrage atenţia tinerilor şi părinţilor asupra necesităţii formării profesionale şi a unei educaţii bazate pe o practică solidă, Teo Trandafir şi Dani Oţil, vedete de televiziune, s-au implicat în campania de promovare şi participă la workshop-uri în care explică beneficiile învăţământului profesional.

Workshop Scoala Comerciala Austriaca din Romania_Teo   Trandafir

Mai multe detalii despre înscriere şi proiect se pot afla direct de la Colegiul Economic „Costin C. Kiriţescu” (Str. Peştera Dâmbovicioara nr. 12, Sector 6), sau la www.kiritescu.ro. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.