FORT: UNCJR „demontează” asumarea răspunderii Guvernului pe abrogarea OUG 51

Federatia Operatorilor Români de Transport – FORT a intrat “pe surse” în posesia pozitiei oficiale a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în privința abrogării OUG 51/2019, abrogare care „nu face altceva decât să paralizeze întreg transportul județean, fără a rezolva problema elevilor școlarizați în alte localități decât cele de domiciliu”.

Iată precizările FORT și documentul, în comunicatul transmis redacției:

„Documentul atasat prezinta clar si concis ADEVARUL nespus despre efectele abrogarii acestei ordonante, demonstrand ca Doamna Turcan a fost mintita si dezinformata alaturi de intreaga opinie publica, fara nici o retinere, fapt ce pune Guvernul intr-o mare dificultate.

Nici pana in momentul de fata nu se cunoaste forma Legii de abrogare a prevederilor OUG 51, pe pagina Guvernului existand doar o referire la proiect.

In acest context, lipsit de transparenta, corecta, informare si dialog, F.O.R.T. face un ultim apel catre Guvern, sa se aseze la masa dezbaterilor si sa lase Parlamentul sa adopte prin lege OUG 51 modificata si completata si in Senat dar si in Camera Deputatilor, cu amendamente ce permit bugetarea si asigurarea fondurilor necesare transportului elevilor.

Insistenta de care Guvernul da dovada pe acest subiect, contrar tuturor argumentelor, nu demonstreaza altceva, decat incercarea de a arunca din nou transportul judetean in bratele politicienilor locali intr-un an cu dubla miza electorala.

Singura necunoscuta este legata de cei ce pun Guvernul intr-o astfel de postura”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.