Hingherii auto dispar de Sarbatori

 

Incepand de luni, ridicarea masinilor parcate neregulamentar in Sectorul 4 al Capitalei este suspendata pana in 10 ianuarie 2012, din ordinul primarului Cristian Popescu-Piedone.

Edilul argumenteaza ca graba aprovizionarii pentru masa de Craciun si febra alegerii cadourilor ii pot face pe cetateni sa uite ca risca sa li se ridice masina daca o parcheaza in locuri interzise. De asemenea, primarul Popescu-Piedone a decis ca aceasta masura sa fie adoptata in cazul tuturor sarbatorilor legale, pe parcursul anului 2012. Numarul zilelor in care nu se vor face ridicari urmeaza a fi stabilit de autoritatea locala impreuna cu reprezentantii firmei cu care are contract pentru aceasta activitate.

Adevarul este ca disparitia masinii iti poate crea si probleme de sanatate, si nu numai in perioada Sarbatorilor de Iarna. Poate ca acesta a fost si motivul pentru care in Sectorul 3 s-a renuntat la ridicarea masinilor inca din aprilie, dar acest lucru nu se afla decat daca uiti unde ti-ai lasat masina si, presupunand ca ti-a fost “saltata”, suni la depozitul firmei Rosal, de unde afli ca aceasta activitate s-a sistat din primavara. Alta ipoteza ar fi ca Silviu Prigoana, patronul firmei de “hingheri auto”, ar vrea sa candideze pentru postul de primar, iar lumea trebuie sa uite ca acesta se ocupa si de “disciplinarea” soferilor.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.