Înscrieri la Tactic Baschet Club, pentru vacanţa de vară

2

Clubul sportiv pentru copii Tactic Baschet Club a dat startul înscrierilor pentru sesiunea de antrenamente din vacanţa de vară. Este o soluţie pentru parinţii care vor să umple timpul copiilor cu activităţi distractive, educative şi sănătoase în acelaşi timp. Prin înscrierea la antrenamentele Tactic Baschet Club, copiii îşi vor putea face noi prieteni pe timpul vacanţei de vară. Fiind un sport de echipă, baschetul ajută la dezvoltarea aptitudinilor sociale şi îi învaţă pe copii cum să îşi rezolve problemele apărute prin comunicarea cu ceilalţi.

“Criza a afectat bugetele multor familii care nu îşi mai pot permite sa meargă la fel de des în concediu. Părinţii le pot oferi totuşi copiilor posibilitatea de a-şi petrece în mod plăcut vacanţa de vară şi în Bucureşti, înscriindu-i la un sport”, declară Dan Ungureanu, manager Tactic Baschet Club, într-un comunicat remis redacţiei.

Potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare a pieţei Ipsos, doar 54% dintre europeni îşi planifică vacanţe în vara lui 2013, numărul lor scăzând până la nivelul anului 2000.

Cu ocazia înscrierilor pentru sesiunea de antrenamente din vacanţa de vară, Tactic Baschet Club va lansa şi o campanie de promovare pe pagina de Facebook a clubului.

Antrenamentele se desfăşoară în sala aflată la etajul 1 al clubului sportiv “Eurosind Magic Club”, din incinta Stadionului Olimpia, Calea Vitan nr. 176-204, Sector 3.

Costul unui abonament lunar la antrenamentele Tactic Baschet Club este de 200 de lei.

Despre Tactic Baschet Club

Clubul sportiv “Tactic Baschet Club” este un club de iniţiere şi performanţă în baschet pentru băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani.

Clubul îşi propune să îi îinveţe pe copii ce înseamnă spiritul de echipă, să dezvolte curajul, ambiţia, îndemânarea şi disciplina în muncă. (M.S.)

2 COMENTARII

    • BASCHET CLUB A.C.S. VIITORUL BUCURESTI este o scoala de baschet privata. Face inscrieri pentru cursuri de initiere si perfectionare baschet, copii: fete si baieti, cu varsta intre 5 si 15 ani. Cursurile se desfasoara in sala scolii nr. 54 din Bucuresti, sector 3, zona Dristor, Vitan, Grigorescu, Ambrozie, Fizicienilor. Antrenamentele se efectuaeaza sub indrumarea domnului profesor Vasile Alexandru. Copiii sunt inscrisi in campionatele de babybaschet, minbaschet. Mai multe amanunte gasiti pe site-ul clubului: http://www.bcviitorul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.