Interrail Global Pass, oferit drept premiu la concursul de fotografie Ziua Libertății de Mișcare 2019

De Ziua Libertății de Mișcare (ZLM), pe care companiile de transport de sub tutela Ministerului Transporturilor o sărbătoresc în 24 septembrie, CFR Călători marchează această zi, pentru al cincilea an la rând, prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul și despre mobilitate.

Dacă ai cel puțin 16 ani și dorești să participi la concursul ZLM trebuie să trimiți fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenul, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum  https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie, ora 00:00 până la data de 30 septembrie, ora 12:00.

După încheierea concursului, CFR Călători va realiza un Top 10 al celor mai bune imagini, iar imaginea nr. 1 din top va fi premiată cu 2 bilete de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass (pentru persoana câștigătoare + însoțitor), cu valabilitate de o lună, la clasa 1.

Biletul Interrail Global Pass permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii în 31 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletelor de la sediul CFR Călători din București (cel mai tâziu 29 noiembrie 2019).

De asemenea, biletul poate fi utilizat și pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Regulamentul de participare la concursul de fotografie ZLM 2019 şi detalii despre celelalte premii sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro precum și pe linkul  http://s9.ro/rki.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.